✔ Verzending 1-2 dagen ✔ Gratis verzending vanaf 75 euro ✔ Gratis afhalen in de winkels

Become a retailer

Dankjewel voor jouw interesse in de collectie van het merk 'De Lange Tafel'! Wat leuk om misschien samen te gaan werken in de toekomst. Wij werken met mooie winkels die het belangrijk vinden kwaliteit en aandacht te besteden aan hun producten en assortiment, in Nederland en buitenland. Wil je graag onze producten in jouw winkel verkopen, dan kan je een mailtje sturen met jouw bedrijfsgegeven. Elke registratie nemen we zo snel mogelijk in behandeling. We informeren je zo snel mogelijk over onze mogelijkheden. Zodra jouw account is aangemaakt door ons kan je online bestellen via de B2B shop- pagina. Kan je niet wachten? Kijk naar ons aanbod via Orderchamp. Klik op de knop hieronder.
De Lange Tafel X Orderchamp

De Lange Tafel X Orderchamp

Eerlijk & lokaal

Eerlijk & lokaal

In ons eigen textielatelier in Limburg maken wij een collectie aan textiel- items. Het ontwerpen en ontwikkelen gebeurt allemaal onder één dak. Het gaat van servetten en tafelkleden tot aan baby- accessoires en scrunchies. Ben jij benieuwd? Wij staan op verschillende wholesale platforms en bieden zelf ook een wholesale inkoop mogelijkheid aan.
Stationary

Stationary

We maken producten die een combinatie hebben van kwaliteit, vrolijkheid en vernieuwing.
Onze missie is om duurzame dingen te creëren. Kortetermijndenken is waar de wereld wel genoeg van heeft gehad. Wij ontwerpen producten die dag in dag uit, jaar in jaar uit kunnen worden gebruikt, ongeacht het seizoen of de gelegenheid. We concentreren ons liever op het maken van tijdloze ontwerpen die mooi, vol klasse en multifunctioneel zijn. We ontwerpen voor onze stationary collectie prints in verschillende formaten, ansichtkaarten, dubbele kaarten, gift tags, stickers en wand- objecten. Allemaal gedrukt en ontwikkeld in Nederland, lokaal.
Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit staat voorop

Onze sieraden zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit materialen, wat ze duurzaam en hypoallergeen maakt. Ze zijn ontworpen om comfortabel te dragen, zonder irritatie of gevoeligheid.

Interesse? Mail ons!

Je kan onze winkels of het atelier bezoeken op afspraak bij interesse in onze producten. Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje!
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.30u